Konsultit

krutsin_markku_2 mv käännettyMarkku Krutsin

Tel: +358 400 504 086

E-mail: etunimi.sukunimi(at)aims.fi

Markku Krutsin (KTM, MBA) työskentelee AIMS Finlandissa toimitusjohtajana ja partnerina sekä johtoryhmän jäsenenä. Hän keskittyy ylimmän johdon suorahakuprojekteihin sekä muihin liiketoiminnan, organisaation ja johdon kehittämisprojekteihin. Keskeisimpiä toimialoja ovat kuluttajaliiketoiminta, teollisuus ja palvelut, sekä tukku- ja vähittäiskauppa. Markulla on pitkä kokemus ylimmän johdon tehtävistä. Hän on työskennellyt merkittävien pörssiyhtiöiden palveluksessa eri liiketoiminta-alueiden johtajana. Hänen erityisiä vastuualueinaan ovat olleet myynti, asiakassuhteiden hallinta, markkinointi-, brändi- ja kategoriajohtaminen, innovaatio- ja teknologiakehittämisen johtaminen ja liiketoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen.

web mv Sanna Kröger (1)

Sanna Kröger

Tel: +358 40 506 1856

E-mail: etunimi.sukunimi (at) aims.fi

Sanna Kröger (MBA, Digital Technology Management) toimii seniorikonsulttina ja partnerina erikoistuen johdon suorahakuihin. Sannalla on laaja kokemus suorahaun läpiviemisestä laadukkaasti, hän on toiminut aiemmin executive research puolella 15 vuotta. Sannan osaamisalueisiin ja asiakaskuntaan kuuluu valmistava teollisuus, vähittäiskauppa, FMCG, palvelu ja ICT-ala. Sanna on AIMS International Global Industrial ja Life Sciences Practise Groupin jäsen.

Dennis Mattsson MV web Denis Mattsson

Tel: +358 400 432 877

E-mail: etunimi.sukunimi(at)aims.fi

Partnerina toimiva Denis Mattsson työskentelee globaalisti asiakkaidemme ylimmän johdon ja omistajien tukena liiketoiminnan, organisaatioiden ja johdon kehittämisprojekteissa. Mattsson on koulutukseltaan MBA ja omaa vahvaa kokemusta erityisesti kansainvälisestä elintarviketoimialasta sekä vähittäiskaupasta. Ennen AIMS Finlandille siirtymistään Mattsson toimi Scan AB:n toimitusjohtajana ja HKScan Oyj:n Ruotsin ja Tanskan liiketoiminta-alueen johtajana.

Titta Tuulos mv webTitta Tuulos

Tel: +358 40 518 7400

E-mail: etunimi.sukunimi(at)aims.fi

Seniorikonsulttina toimiva Titta Tuulos on koulutukseltaan sosiaalipsykologi ja hän on toiminut henkilöstökonsultoinnin tehtävissä vuodesta 2000 lähtien. Titalla on useiden vuosien kokemus suorahakutoimeksiannoista sekä henkilöarvioinneista ja laajemmista arviointiprojekteista erilaisissa rekrytointi-, organisaatiomuutos- ja yrityskauppatilanteissa. Hän on osallistunut rekrytointeihin ja arviointeihin kotimaassa ja ulkomailla sekä vastannut useiden businessmentorointiprojektien toteuttamisesta. Toimialakokemusta Titalla on monipuolisesti eri sektoreilta. Yhtiön osakkaana Titta on ollut vuodesta 2007.

Mikko Virta mv webMikko Virta

Tel: +358 50 568 1484

E-mail: etunimi.sukunimi(at)aims.fi

Mikko Virta (KTM) työskentelee AIMS Finlandissa seniorikonsulttina ja partnerina. Mikolla on laaja kokemus liikkeen- ja myyntijohdon tehtävistä sekä konsulttina toimimisesta. AIMS:lla Mikko keskittyy vaativiin johdon sekä avainhenkilöiden suorahakuihin sekä Talent Management-palveluihin, kuten johdon ja hallitusten auditointeihin. Ennen siirtymistään AIMS:n palvelukseen, Mikko työskenteli toistakymmentä vuotta kansainvälisen rekrytointi- HR- ja konsulttiyrityksen palveluksessa, joista viimeiset vuodet vastaten konsernin tytäryrityksen liiketoiminnasta Suomessa. Mikko on työskennellyt laajasti eri sektoreilla kotimaisten ja ulkomaisten yhtiöiden kanssa. Hänen asiakaskuntansa koostuu mm. pankki-, vakuutus-, sijoittaminen, ICT-, lääke- ja julkishallinnon organisaatioista.

Janne Hassi

Tel: +358 050 582 8342

E-mail firstname.lastname (at) aims.fi

Janne Hassi (Bc.Bus) toimii seniorikonsulttina AIMS Finlandissa. Hänellä on 25 vuoden kokemus liiketoiminta-teknologiasta ja digitaalisesta muutoksesta ja hänellä on vankka käsitys nykyisistä liiketoiminnan tarpeista. Jannella on vahva myynnin ja liiketoiminnan johtamisen tausta johtavista yrityksistä mm Fujitsu, Four Leaf ja HP.

Janne on valmistunut Helsinki Business Schoolista ja täydentänyt osaamistaan jatko-opinnoilla Aalto Executive Education ja Sofigate’s Business Technology -ohjelmassa. Laaja kokemus tarjoaa hänelle ymmärrystä tukea eri teollisuudenaloja ja asiakkaita muuttuvassa digitaalisen liiketoiminnan aikakaudessa.

David Nuutinen

Tel: +358 40 778 3043

E-mail firstname.lastname (at) aims.fi

David Nuutinen työskentelee AIMS Finlandissa seniorikonsulttina. Hän keskittyy suorahakuun, management audit ja liiketoiminnan mentorointiin. Davidin kokemus on FMCG-toimialalta ja hän on toiminut yli 20 vuoden ajan sekä Suomessa että kansainvälisesti , toimitusjohtajan, aluejohtajan, kaupallisen johtajan, toimintajohtajan tehtävissä elintarvike- ja juomateollisuudessa toimivissa yrityksissä. Hänellä on laaja kokemus strategisesta suunnittelusta, strategian toteutuksesta, liiketoiminnan kasvusta ja rakentamisesta.

David on opiskellut taloustieteitä ja kauppatieteitä Helsingin kauppakorkeakoulussa ja Manchester Business Schoolissa. Johtotehtävien lisäksi FMCG-teollisuudessa David on aktiivinen hallitustyöskentelyssä. Hän on viime aikoina ollut aktiivinen liikkeenjohdon konsultointitapauksissa, jotka tukevat yrityksiä liiketoimintastrategiassa ja prosessien kehittämisessä, liiketoimintasuunnitelman toteutuksessa ja johtoryhmän kehittämisessä.

Maija Talvinen-Strengell

Tel: +358 40 088 3966

E-mail firstname.lastname (at) aims.fi

Maija Talvinen-Strengell työskentelee AIMS Finlandissa seniorikonsulttina. Maija on aiemmin toiminut yrittäjänä Wilma Consultingissa ja on myös AIMS Finlandin perustaja. 20 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsulttina on antanut Maijalle paljon kokemusta ja näkemystä eri liiketoimintojen ja yritysjohdon vaatimuksista ja konkreettisista keinoista kehittää näitä. Tästä kokemuksesta hyötyvät ennen kaikkea asiakkaat. Ennen Wilman perustamista Maija on toiminut alalla osakkaana, vanhempana konsulttina ja kahden globaalin rekrytointialan yrityksen hallitusten jäsenenä. Maijalla on monipuolinen kokemus satojen vaativien rekrytointien ja auditointiprojektien hoidosta Suomessa ja kansainvälisesti.

Djingis HongellDjingis Hongell

Tel: +358 40 755 8059

E-mail: etunimi.sukunimi(at)aims.fi

Djingis Hongell (PsM) toimii AIMS Finlandin henkilöarviointikonsulttina ja laillistettuna psykologina. Hänellä on aikaisempaa kokemusta työterveyspsykologiasta sekä psykologisista arvioinneista koulumaailmasta.

Research

mona_lisa_forsten 2 mv

Mona-Lisa Forstén

Tel: +358 50 336 9889

E-mail: etunimi.sukunimi(at)aims.fi

Mona-Lisa Forstén (yo-merk) toimii research-konsulttina Helsingin toimistolla erikoistuen vaativiin suorahakuihin. Mona-Lisa on työskennellyt johdon suorahakuyrityksissä ja tehnyt suorahakutoimeksiantojen ehdokaskartoituksia vuodesta 1996 lähtien.

Kristina Elfving

Tel: +358 40 582 4503

E-mail: etunimi.sukunimi(at)aims.fi

Kristina Elfving toimii Research-konsulttina AIMS International Finlandissa. Hän on aiemmin työskennellyt markkinointitehtävissä päivittäistavarakauppaan keskittyvässä myynti- ja markkinointiyrityksessä.  Ennen siirtymistään AIMS Finlandille joulukuussa 2018, hän työskenteli suorahakutoimeksiantojen parissa toisen yrityksen palveluksessa. Kristinan osaamisalueisiin kuuluu mm. FMCG ja rakennusteollisuus. Hän työskentelee  sujuvasti ruotsiksi ja englanniksi.

Kiia Svahnbäcktyökuva 1

Tel: +358 40 620 3520

E-mail: etunimi.sukunimi(at)aims.fi

Kiia Svahnbäck (KTM) aloitti AIMS Finlandissa suorahakujen taustatutkimuksen tehtävissä lokakuun alussa 2016. Hän on toiminut suorahaun parissa aiemmin noin kuusi vuotta. Kiia on opintovapaalla vuoden 2019 aikana.

Riippumattomat asiantuntijat

Seppo Paatelainen

Tel: +358 400 661 742

E-mail: etunimi.sukunimi(at)aims.fi

Seppo Paatelainen, MMM ja vuorineuvos, on toiminut vaativissa yritysjohdon tehtävissä yli 25 vuotta, joista 15 vuotta pörssiyritys Atrian toimitusjohtajana. Hänellä on erittäin vahva kokemus, jossa yhdistyy voimakkaiden rakenteellisten muutosten, fuusioiden ja yrityskauppojen läpivienti Suomessa ja ulkomaisessa liiketoimintaympäristössä, etenkin Ruotsissa ja Venäjällä. Seppo jäi eläkkeelle Atriasta alkuvuodesta 2006 ja on sen jälkeen ollut mukana useissa vahvuusalueeseensa liittyvissä projekteissa.